Inspirerande möten och samarbeten på Yrkes-SM

Vi på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd är otroligt glada över den fantastiska upplevelsen vi hade under Yrkes-SM i Karlstad. Under tre dagar hade vi möjligheten att träffa en del av de över 30 000 personer som besökte evenemanget. Dagar fyllda med nyfikna frågor och möjligheter att inspirera och engagera ungdomar från hela Värmlandsregionen.

Vi på FU vill också rikta ett stort tack till NWT Fastighet, KBAB, Kristinehamnsbostäder och Akademiska Hus för ert samarbete och ert engagmang för att få fler att upptäcka fastighetsbranschen, inte minst genom era PRAO-erbjudanden.

Tillsammans har vi arbetat för att sprida kunskap och engagera ungdomar i vår bransch, och det är spännande att se vilka av de ungdomar vi pratade med som kan komma att bli våra framtida kollegor.

Förutom att delta i samtal och berätta om den spännande världen inom fastighetsbranschen, inklusive dess olika yrkesroller, utbildningar och möjligheter, höll vi på FU även seminarier under de tre dagarna. Dessa kommer att publiceras på vår hemsida inom kort, så håll utkik!

Sammanfattningsvis var Yrkes-SM i Karlstad en fantastisk möjlighet för oss att inspirera och engagera både ungdomar och besökare i vår bransch och vi ser fram emot nästa Yrkes-SM som hålls i Stockholm 2026.