Broschyrer & Stödmaterial

Här hittar du som i något sammanhang ska prata om fastighetsbranschen, våra yrkesroller och utbildningsvägar till dessa, material som du kan använda som stöd för din presentation. 

Vi på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) ombeds ofta att komma till olika evenemang och träffar för att prata om fastighetsbranschen inför elever/studenter på olika utbildningsnivåer, deltagare i Arbetsförmedlingens olika projekt eller allmänhet. Vi tycker att det är fantastiskt att få träffa nya människor och berätta om vår bransch och vi försöker närvara i den mån vi har möjlighet, men ibland måste vi istället hänvisa till representanter/inspiratörer från företag i branschen som kan närvara i vårt ställe. Informationsträffar av detta slag är förstås ett bra tillfälle att marknadsföra sin organisation som en framtida, attraktiv arbetsgivare för personerna i publiken. 

Som ett stöd inför den här typen av träffar då man ombeds att prata om fastighetsbranschen, våra yrkesroller och de utbildningsvägar som finns, har vi på FU tagit fram informationsmaterial. Detta material kan man prata utifrån när man gör sin presentation, samt att man förstås kan fylla på med företagsspecifik information.  Materialet finns även att ladda ner kostnadsfritt för dig som arbetar som lärare eller studie- och yrkesvägledare på utbudet.se.

Vi kan också rekommendera att se och dela våra webbinarier som finns här.

Behöver du ytterligare råd eller tips från oss är du välkommen att höra av dig till info@fastun.se så hjälper vi dig.


Här hittar du snart en ny broschyr från fastighetsbranschen.nu


Broschyr – Framtidens jobb finns här

Denna broschyr är framtagen med vår gamla hemsida jobba-i-fastighetsbranschen.se som avsändare. Den hemsidan har numera ersatts av fastighetsbranschen.nu

PDF