Broschyrer & Stödmaterial

Här hittar du som i något sammanhang ska prata om fastighetsbranschen, våra yrkesroller och utbildningsvägar till dessa, material som du kan använda som stöd för din presentation. 

Vi på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) ombeds ofta att komma till olika evenemang och träffar för att prata om fastighetsbranschen inför elever/studenter på olika utbildningsnivåer, deltagare i Arbetsförmedlingens olika projekt eller allmänhet. Vi försöker närvara i den mån vi har möjlighet för att fler ska få upp ögonen för den spännande fastighetsbranschen, men ibland måste vi istället hänvisa till representanter/inspiratörer från företag i branschen som kan närvara i vårt ställe. Informationsträffar av detta slag är förstås ett bra tillfälle att marknadsföra sin organisation som en framtida, attraktiv arbetsgivare för personerna i publiken. 

Som ett stöd inför den här typen av träffar då man ombeds att prata om fastighetsbranschen, våra yrkesroller och de utbildningsvägar som finns, har vi på FU tagit fram informationsmaterial. Detta material kan man prata utifrån när man gör sin presentation, samt att man förstås kan fylla på med företagsspecifik information. 

Behöver du ytterligare råd eller tips från oss är du välkommen att höra av dig till info@fastun.se så hjälper vi dig.


Powerpoint – branschinformation

PPT

Broschyr – Ditt framtida jobb inom fastighetsbranschen

PDF

5 SKÄL för att jobba i fastighetsbranschen

PDF

Fastighetsbranschens behov och möjligheter för rådgivare, coacher och handläggare

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd har spelat in ett kort webinarium på 15 minuter som beskriver branschens behov, yrkesroller, validering och karriärmöjligheter. Vi gör detta för att du ska känna dig trygg i din rådgivning och vägledning mot våra yrkesroller