Nyhetsbrev sommar 2024

Sommaren är här och med det så har det blivit dags för oss att ta lite ledigt men vi vill passa på att tacka alla som har varit med och bidragit till ett mycket händelserikt halvår för Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU). Bland annat så har vi arbetat med våra varumärken och gett FU och FAVAL nya utseenden och logotyper,, vi har lanserat fastighetsbranschen.nu och branschens första Robloxspel, Dig-IT LABs arbete har kommit igång ordentligt, vi har medverkat på ett fantastiskt Yrkes-SM, påbörjat arbetet med att definiera en ny yrkesroll för fastighetsbranschen och genomfört nio kompetensråd samt medverkat på Almedalsveckan.


FU i Almedalen

Nu har vi på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd precis avslutat vår medverkan på Almedalsveckan. Där har vi bland annat gästat Business Arena för att prata om hållbart ledarskap och vikten av samarbete för vår branschs kompetensförsörjning. Du kommer att kunna hitta sändningarna från både vårt panelsamtal och rundabordsamtal här senare.

Vi vill också redan nu passa på att tipsa om två webinarium som vi på FU kommer att hålla i den 5 och 12 september med fokus på det hållbara ledarskapet. Mer information och anmälningslänk kommer på vår hemsida och sociala medier.


Webinarier i höst

Vi vill också redan nu passa på att tipsa om två webinarium som vi på FU kommer att hålla i den 5 och 12 september med fokus på det hållbara ledarskapet.

Den 5 september så kommer vi att gästas av Albert Lannerstad som bland annat arbetar med ledningsgruppsutveckling och leder Sveriges Allmännyttas vd-program samt Josefin Berge som är HR-chef på Kustbostäder och jobbar strategiskt med kompetensutveckling.

12 september så pratar vi med Katrin Skagert och Anna Williamsson från RISE som berättar om deras senaste forskning inom livslångt lärande och den viktiga omställningen som fastighetsbranschen står inför.

Mer information och anmälningslänk kommer här på fastun.se och i våra sociala mediekanaler.


I övrigt

Under juli månad kommer vi att ha begränsad bemanning på FUs kansli, men det går bra att kontakta oss på info@fastun.se eller vår växel på telefonnummer 08-564 80 650.

VI på FU önskar alla en riktigt glad och skön sommar!