God Jul & Gott Nytt År

Ännu ett händelserikt år för Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) går mot sitt slut. Det har varit  intensivt, lärande och fyllt med spännande utveckling för FU, FAVAL och jobba-i-fastighetsbranschen.se. 

Några av årets höjdpunkter varit framtagandet av årets kompetensbehovsundersökningunga om fastighetsbranschen-rapportenFråga BranschenUPPKOM-projektets avslutande, kansliets flytt till våra nya lokaler, vårt medverkande på Almedalsveckan och vårt gemensamma webbinarie riktat till studie- och yrkesvägledareDig-It LAB-projektetPRAO-guidenBIM-Huset och alla våra givande möten med företagare, utbildningsanordnare och myndigheter

Nästa nyhetsbrev kommer i månadsskiftet januari/februari och då kommer bland annat våra nya grafiska uttryck ha lanserats tillsammans med en ny hemsida, fastighetsbranschen.nu. 

Med detta sagt önskar vi er alla en god jul och ett gott nytt år, med förhoppning om att tillsammans fortsätta att bidra till en bättre kompetensförsörjning i fastighetsbranschen.

Under jul och nyår  kommer vi att ha begränsad bemanning på FUs kansli, men det går bra att kontakta oss på info@fastun.se eller vår växel på telefonnr 08-564 80 650.